Saturday, July 23, 2011

Restaurant Murni, Sunway Mentari

nasi goreng beef meatball


fish n chip


honeydew dan  Need U   :)






Makan malam kami kali ini di Restaurant Murni, Sunway Mentari. First time kami makan di sini sejak restaurant ni pindah dari SS 2, PJ. Dulu tempat lama selalu jugak makan2 kat situ. Kalau tegok nama menu di sini memang lain sikit.. gabungan 2 menu dalam 1 pinggan contoh seperti menu en suami mintak nasi goreng beef meatball. Tapi kalau menu2 lain pulak nasi goreng chicken chop, nasi goreng lamp chop dan macam2 la...untuk minuman pun ada nama yang pelik2 seperti  yang aku order tu namanya Need U. ... haaa.... pelik kan nama air tu??? gelas pun pelik... macam botol2 recycle pun ada jugak...... nama2 lain yg unik seperti I Love U, Miss U n macam2 lah x ingat aku semua sekali......  Kali ini aku order fish n chip  tapi x berapa nak best pulak....tapi nasi goreng yang en.suami order memang sedap!!..
jom makan!



22 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

sedap oh sedap

memang sedap lah tengok .

terlior je

:)

cik wanie Lovela (CWL) said...

lapaq tgk

zmah said...

Nampak sedap semua menunya...

Wanie said...

bekas air die macam unik
alal2 botol susu eh..hehe

Lissa said...

sedapnyeee nampak banyak makanan..fuhhh=.="

azlanmatt said...

baru lepas makan... tp bila tengok nih... perghhh lapaq balik lerrr...apsal lain macam jerr gelas tuh...

Abe Din said...

Bila nak publish menu sotong lak... mesti best.. Nyum..

fara anak abah said...

awak buat saya lapar..hahaa
memerlukan khidmat n masa awak,jom join cntest saya?hadiah mnarik..

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Semut Senyum said...

sedapnye bile tgok gambar... Cik Semut pun suka jalan-jalan cari makan ni...

PORUMAN said...

sedap. sedapp. nak mminta?? org kayo je leh mkn kt restraunt 7 bintang tu..hihihihihihi

tiefazatie said...

cm best je nasi greng meatball tue sis

fara anak abah said...

jom join cntest saya?

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

nIeZa_sYid said...

sedapnnye!!blh terbantut diet sy mcm nie..hehehe

beLLa said...

whoa. air dia tu dalam ape? looks yummy! ^^

amir aizat said...

tgk cawan die bsar, nmpk best.hehe

Sang Penulis said...

: sedapnya, tapi dah tak makan luar lagi,.. so cari makan kat umh.. :)

Pojiekyra said...

alamak akak..terliur saya cmnie :D




thanks akak coz kunjung blog kyra :D folo molo akak.. :D sori kalo xkomen pape n selalu coz saya bz skg :)

amranaiman said...

sunway mentari dekat dengan mentari court? dkt jambatan pulau pinang ke? :P dapnye

r'Da said...

arh damn! tetibe lapo nengok picca2 itew.. huhu..

jom follow me back.. tQ.. :)

emydiaz3 said...

terbuka selera tengok menu akak nie..cedap nyer

dela said...

singgah la makan situ kawan2 semua!!

iMBobo said...

blog ni byk gmbr makanan best2! sya dah plan nk makan apa hujung minggu ni hehe!

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -