Tuesday, July 26, 2011

breakfast Ani Sup Utara








Tadi sebelum masuk office berdatting breakfast dulu dengan en suami. Teringin sangat makan nasi lemak daun pisang... kat area rumah aku yang ni ja la dekat!!! tapi 20 minit jugak le.... sini time pagi2 ada jual nasi lemak bungkus daun pisang RM1.50 sebungkus. Tengahari ada jual nasi putih , pelbagai jenis sup daging dan bihun sup kuning macam stail utara. Sup tu  x da la sedap sangat... boleh makan la...
pak aji lebih sgt kot... aku ni kalau makanan taruk ajinomoto lebih2 ni
x berapa suka sangat.


10 comments:

rara pinkmafia said...

sup dye sedap kan. =)

Suria said...

aritu dah pernah mkn kt ani sup utara, tp xberapa best..hihi
xtau lah lain tekak..xdak rasa utara melainkan sambal dia ja color merah.. :D

Green Apple said...

agak sedap.. saya pernah merasa bubur dia, kat TTDI Jaya...

cikji said...

sup dia kureng ek? kwn saya kata best, maybe depends pada branch dia kot :)

dela said...

@cikji
munkin jugak... kalau makan kat plaza alam centre rasa sedap sikit dari sini.. :)

Adzriel @ Liza AB said...

kat bangi ke ni?

dela said...

@Adzriel @ Liza AB

x .. sec U2, shah alam..:)

Adzriel @ Liza AB said...

kat bangi ada 1,... design samalah ni..

dela said...

@Adzriel @ Liza AB

ani sup utara ni banyak cawangan sebenarnya.. deco kedai hampir2 sama.. :)

Nurasyikin Mokhtar said...

cari akak punya box tuk tulis kat shout box tu ada :(

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -