Friday, June 10, 2011

Ice cream lagi......


Kali ini aku buat hiasan untuk ice-cream pulak....Kalau makan kat kedai mahal2.. buat sendiri kat rumah pun ok...ubah angin sikit..

Bahan-bahannya
ice cream flavor suka hati masing2
Hersheys's syrup choclate ( lain2 flavor pun ada )
strawbberry
choclate rice

Campur semuanya skali dalam 1 cawan ja...dah boleh makan. :)

hari ni kt office keja menimbun2.. :(
hilang penat bekerja :)

10 comments:

nazirah said...

wah menarik ..
save cost dr nk beli
kt luar kan ;)

Hiddy Asri said...

Mak aii..mouth watering btoi ice cream U ni..nyum.nyum..;)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sdapnye...

puteri kasih said...

sedapnyer...terasa nak makan aiskrim dah ni

Annyssophellia said...

tq sudi jenguk blog anis...sudah klik iklan juge...tq...

eikieyn said...

Ya ampun..buat perot kin berbunyi jer time masok page ni. Sedapppp nyeee tengok~

Cahaya Mama said...

waaa,ice creamm plakk,.hehe,.tringt petang td,adik nk mkn eskrem tp tokey yg naik moto tu xdgr die jerit,.hehe,.siann,.

dela said...

@Cahaya Mama

sian... trbyng2 ni...

taliff said...

Adoiyaiiii....aiskrim saja yang melekat dimata sekarang! Tolong!!! nak jugak nak jugak~~~

Gua Tertidur said...

boleh la belanja gua makan ni? gua tengok macam sedap je!

http://semalamakutertidur.blogspot.com/

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -