Sunday, March 27, 2011

baju kerja





Hari ni dari pagi kul 10 aku dah gerak ke stadium Shah Alam mencari tudung. Pusing2 sambil breakfast kat sana siap2... lepas 2 jam meronda aku gerak ke Plaza Alam centre plak... dapat la beli skirt dan seluar slack untuk ke tempat kerja.... tapi susah betul nak cari blause saiz aku... last2 pergi pulak ke Jasco , Klang.. bukan dapat beli blause kerja tapi dapat beli jacket sahaja... adoi... smpai lenguh2 kaki ni berjalan smpai kul 5 baru smpai rumah... on the way balik tu suami meronda ke Setia Alam, Shah Alam.. tengok2 rumah area sana... saja cuci mata...

Esok dah nak start kerja ...letih sangat2 hari ni jalan2. Nampaknya aku susah hati lagi la x dapat beli blause kerja.... nanti kena cari lain la pulak.....:(

No comments:

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -