Tuesday, March 22, 2011

Shading brush & Blending brush





Kali ni aku menghabiskan duit poketku yang tinggal tak seberapa sen lagi dengan mengorder 2 batang brush untuk shading rm39 dan bending rm29. Akhirnya dapat juga aku beli 2 jenis brush ni dengan online. Susah nak dapat brush yang jual asing2 camni..... bila menggunakan brush yang betul baru la eyes shadow kita akan nampak lebih kemas dan tak berbelang. Sapu eyes base atau conceler dahulu dan barulah ke step eyes shadow untuk effect warna lebih terang dan tahan lama. Kalau untuk tool make-up aku akan beli biar  lengkap. Ketegori cerewet jugak ni tapi sampai gila make-up tu tak ada lah sangat pun. Sikit2 ja...

beli Sini




1 comment:

Maya said...

salam...mane u beli blending brush tu ek?..kat online mane??...:)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -