Wednesday, April 6, 2011

Sofa







Tadi aku meneman suamiku membayar balance sofa yang kami tempah hari tu... mula2 terfikir jugak muat x sofa ni untuk rumah apartmentku yang x da la sebesar mana... tapi dah berkenan aku ambik juga la sofa ni... cuma warna body ku tukar ke warna merah... asal memang berkenan sesangat warna putih ni........almaklum rumahku ramai sangat suka tiduq kuak lentang kat sofa jadi kami tukar ke warna merah....tpi takut juga x mix dengan dinding rumahku nanti... apa2 pun lagi seminggu baru siap sofa ni.. 3 + 2 seater. Nanti bila sofa dah sampai baru aku fikir lain camna nk match dengan warna dinding. Mula2 ingat nak mengecat dinding dulu baru nak masukkan sofa...tapi memandangkan semua busy... kami biar dinding dengan warna asal dulu la jawabnya......

No comments:

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -