Saturday, December 4, 2010

besday en suami yg ke 31





Hadiah untuk suami kali ini seluar jeans yang ku beli kat KLCC minggu lepas. Aku pun dah x tau nak hadiahkan apa untuk besdaynya kali ini. Aku plan nak beli jam tangan tapi en suami yang nakkan seluar jeans jadi aku hadiahkan aja seluar.... oohh... jimat banyak aku kali ni... beli seluar jeans aja.... balance boleh buat belanja aku shopping!!...




No comments:

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -