Tuesday, June 15, 2010

Seafood Bagan Lalang






Kali ini aku mencuba seafood area Bagan Lalang. Dari rumah 1 jam 30minit baru sampai.  Memangla jauh tapi sekali-sekali ubah selera apa salahnya... Sebenarnya ini bukan kali pertama aku ke sini cuma baru teringat nak masukkan menu ni ke dalam blog. Kedai makan yang selalu kami singgah sebelah kiri betul2 depan padang mengadap pantai. Aku kerap ke restaurant ni aja sebab harganya murah dan kalau makan ramai2 lagi berbaloi x la membazir sangat. Ikan, udang, ketam, siput dll pun macam2 saiz ada. Banyak pilihan cuma aku perasan kalau masakkan panas kat sini x berapa nak kick la... biasa2 aja... Orang sanggup datang jauh2 semata2 nak makan seafood ja masakkan panas tu macam side order ja la.......... jadi x da la kecewa sangat...  paling best ikan bakarnya dengan air asam...  peehhh....meleleh air liur sambil menaip entry ni....hhaa...hhaa...pergi la makan...

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -