Tuesday, June 16, 2015

Short vacation - Cameron Highland day 2

Hari ke 2 lepas breakfast di Copthorne Hotel terus gerak ke Lavender farm... memandangkan bukan cuti sekolah senang sangat nak gerak. Parking pun senang tapi yang spoilnya... hujan sepanjang hari... nak gerak ke mana2 pun payah sikit. Ameera pun dah macam tak sedap badan kami pun tak jadi nak sambung bermalam di sini terus gerak balik. 




















Lavender Farm ... cantik tempat ni :) 








6 comments:

SYANI said...

Sayang benar si kecik dengan payung stoberi tu ye...

Mialia Amelia said...

bestnya. last pergi sana masa drjah 5 kot. xD bunga kat tepi jalan pon cantik2

aienzunnur said...

nx time pergi cameron mesti pergi sini
=)

Mastura Aziz said...

bestnya..teringi nak p lagi :'(

nisamarcapallo said...

akak masuk MARDI kan... best kn kt situ... byk bunga lelawa... mind to visit my blog.. :)http://nisamarcapallo.blogspot.com/

SeputihSalju said...

dah lama tak pergi cameron... hehehe

dah besar dah anak dara dela... pandai dia posing dengan payung tuh.. :-)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -