Wednesday, June 3, 2015

Short vacation - Cameron Highland day 1


permandangan hijau ladang Teh Boh

tempat wajib bergambar jika ke sini :)


request dari cik Myra nak bergambar sambil pegang buku
hh... apa2 la nak


nak bergambar pegang payung lakk..... 



bermalam di Copthorne Hotel


Cerita dah basi sebenarnya... 25 Mei on the way balik KL terus singgah Cameron Highland bercuti 1 malam ja.... memandangkan hujan tak berhenti tak banyak tempat  yang dapat kami singgah. 2 tahun lepas bawa anak mama ni masa umur 8 bulan tak silap... sekarang dah 2 tahun 6 bulan bawa jalan sini lagi. Kebetulan sambut sekali wedding anniversary mama dan abah.
Alhamdulillah.... syukur
Kami bermalam di Copthorne Hotel. Kamar tidur yang sangat selesa dan paling penting bersih dan selesa. Sampai sana dalam pukul 3pm terus check in dan kemudian lepas mandi dan makan barulah jalan2 ke ladang teh. Tapi petang2 camni hujan renyai2... 

4 comments:

safurara said...

hmmm nk g cameron jugak lah!

Axieana Yumi Life said...

Cameron Highland is the best place for holiday. Kita kerap juga holiday dekat cameron highland. Segar sikit mata tengok pemandangan penuh kehijauan.

roshidayahdayu said...

best tu holiday hehe

ummi auni said...

wahh..seronok kan dapt pergi Cameron. ummi auni pernah pergi sekali je time honeymoon dulu. Teringin nak bawa auni afifah pergi sana..tapi cuti kat Singapore sgt limited.Terpaksa la plan betul-betul :)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -