Tuesday, September 2, 2014

real technique brushes dengan iherb.com


Sebenarnya dah lama mengidamkan brush makeup RT.. 
akhirnya tercapai jugak hajat memilikinya dan harga jauh lebih murah dari harga pasaran.
Mula2 takut la jugak nak membeli direct oversea ni...
dengan rasa tak malu bertanyakan Shazwani camna dia dapat membeli dengan jayanya berkali2.
Dela pilih DHL untuk kurier dengan kos $8 (RM 25.20). 
Hari Sabtu order dan hari Khamis tengahari dan sampai.
Boleh guna kad kredit dan Debit Kad... tapi Dela guna DK.... tak berani la guna KK
nanti shopping laju tak hengat dunia lak....:)

log-in sahaja ke www.iherb.com dan pilih top countries Malaysia dan semua senarai 
harga barangan akan di convert dalam Ringgit Malaysia siap2.

kalau berani cubalah beli
bukan brand RT aja yg jual...mcm2 lagi brand yg ada
:)

Kalau ada yang nak mencuba beli dari i-herb bolehlah gunakan code ni
http://www.iherb.com?rcode=TSD787


ada discount untuk pembelian lebih dari $30


fresh dari kotak :)


antara koleksi brush RT Dela
blush brush
powder brush
core collection
travel essentials





jauh kan perjalanan brush ni nak sampai ke Malaysia....
hari2 tengok DHL tracking ... hhee



Kalau ada yang nak mencuba beli dari i-herb bolehlah gunakan code ni
http://www.iherb.com?rcode=TSD787

ada discount untuk pembelian lebih dari $30


3 comments:

Mila Hilas said...

bpe hrga utk brush mcm ni?

Nafira usof said...

jauhnye oder barang.. kawan opis zura selalu beli barang dr China.:)

dalila said...

Mila.... saya beli dari hrga rm29 - rm60 camtu.. murah kan.. :)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -