Sunday, February 9, 2014

cuti CNY ke Bukit Tinggi, Pahang


Selalunya setiap tahun cuti raya cina family Dela akan balik kampung di Kedah.
Tapi tahun ni lain sikit, suami Dela tak nak balik kampung nak bercuti 3 beranak kami aja.
 Selalu tiap2 tahun dia exited nak balik kampung. Kali ini nakkan kelainan lagipun anak
Dela baru keluar hospital jadi tak naklah jalan jauh2 sangat.... jalan dekat2 dengan
 rumah ja. Plan mula2 nak ke PD tapi fikirkan2 balik time cuti2 begini mesti ramai orang.
 Jadi kami dicide ke Bukit Tinggi ja... lagipun perjalanan dari rumah kami dalam
1 jam 10 minit camtu la... dekat kan.



 Ameera ni pantang nampak balon...
mesti terjerit2...


posing dengan mama pulak
mama pun nak interframe jugak :)



Sekian





2 comments:

lia said...

Iskkk da berzaman teringin p cni... X dpt g hu3

zarulfarhana said...

comei meera...colour baju dia sama ngan wrna kipas dia pegang tue :)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -