Thursday, December 12, 2013

bapa mertua datang rumah

Hari Ahad lepas adalah hari yang sangat istimewa buat suami Dela. Kami menerima kunjungan bapa mertua dari kampung. Alhamdulillah.... 10tahun kami menetap di Selangor... ini adalah kali pertama bapa mertua menjejakkan kaki ke rumah kami. Bapa mertua datang bersama family adik ipar. Sempat la bawa berjalan ke Putrajaya, KL dan I-City. Banyak kali ajak mak mertua datang sini tapi ada saja alasannya tapi kedatangan bapa mertua kali ini cukup menggembirakan kami sekeluarga especially suami Dela la yang selalu tertanya2 kenapa familynya susah sangat nak datang ke rumah. Kami gunakan peluang  yang ada bawa mereka jalan tempat2 yang dekat dengan rumah. Biasalah... orang tua2 ni tak boleh banyak jalan sangat jadi ikut ikut aja mana tempat yang mereka teringin lawati janji dia happy.



 bergambar di Putrajaya


 anak bapak... sama tapi tak serupa :)


 snow I-CITY


 
mama n Nur Ameera Damia


hari terakhir sebelum pulang.... SS2 Durian!


Jom Klik
SINI, SINI, SINI, SINI, SINI
SINI, SINI, SINI, SINI, SINI
SINI dan SINI


he..he..








8 comments:

lia said...

wahhh menariknyer p I-City...

izan mama mia said...

seronok dapat bw mertua jejalan ..mg hatinya terhibur

Nafira usof said...

banyak tempat jugak sempat berjala yer.. dari putrajaya sampai ke SS2. meriah lah jalan ramai2.

Qhaifa Nur said...

pertama kali datang...sure banyak tempat menarik yang dilawati...bestnya I-City

LadyBird said...

Alhamdulillah.. dpt keluarga mertua yg baik..

Qaseehtolia said...

Gambar No 3 tu I LIKEEE.. Semua macho belaka. Mcm anak Bapak betul

SeputihSalju said...

sy tak pernah msuk snow i city.. nmpk mcm best je.. comel ameera :-)

Annaz Mohd said...

Bestnya jalan2..sesekali bawa org tua berjalan ambil angin bagus juga. Janji mereka happy..

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -