Friday, February 24, 2012

free lipice dah dapat!!


Akhirnya sampai sudah sample lipice aku yang cinonet ini....
Kalau nak free sample lipice masuk SINI 



Jom Klik 
SINI dan SINI


19 comments:

Ujie said...

seronok kan..walau comel.

saya dah dpt beberapa minggu lalu. mmg bagus sbb bibir yg kering jadi elok balik.

Honey Barney said...

nak jugakkk :)))

Princess Feyqa said...

wah cutenyeee kecik cinonet!

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hihi kita tak reti pakai lip ice la kak haha

LYAfrina said...

wahh...rezeki tu..tahniah :-)

mama nor lara said...

salam dela..ehem mama pun guna lip ice, bibir mama selalu kering..untung kan kalau dpt yg free camni selalu..he2x..

eita said...

ramai nya yang dapat lip ice ni...
ita ketinggalan keretapi nampaknya...
hehehhe

fieda said...

best pakai berangin jer..

Puan Kutu said...

pernah dpt juga.tp patah..dh bg adik.hehe

Jendela Hati said...

haah cinonetnya

KhaiRin : anies said...

comel nyerrrr

ct rahani said...

sy guna lipbalm nivea.. x penah try lip ice.. leh la request sample gak..

Alin Marlini said...

nak jugak dela....best tu :)

Cho Zila said...

kecik2pun kecillerkn... akak suka lip iceni..

Aida Omar said...

comey je lipice dia..hehe. ^^

SeputihSalju said...

comel jer lip ice nihhh...hehhehe.

Ros said...

Salam Dalila,

Comelnya...senang nak bawak pi mana2 pun kan Dalila....

Rinna said...

Bestnyaa.. akak pun nak try la. :)

Izan Ishak said...

comel je... aritu izan ada claim juga sampel ni. tapi entah tak ada plak dpt lagi.

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -