Thursday, December 29, 2011

JCO Donuts & Coffee



meh tayang sikit


Donuts lembut!!!


Malam semalam singgah giant sekejap beli barang2 dapur pastu lintas depan JCO Donuts tiba2 teringin sangat makan donat ni, jadi terpandang, terberhenti,  tersinggah dan termakan la.

Maka diet melayang....tips no 6 hancus!!!
jgn tiru cara aku ni ye


  JCO Donuts, Big Apple atau Dunkin Donuts mana lebih sedap?
ikut citarasa masing-masing lagipun flavor lain2

jemput makan!!!





33 comments:

Prettywrite said...

mengancam betul donut ni..
so mana lagi best dunkin, big donut n jco ni ya..macam sama jer semua..hehe

eB ezrin said...

cantek :)

SAYA BUKAN SAMDOL said...

sedap tu kak, lain kali tapaukan hehe

Queenie said...

elleeee...nak makan tu makan jer ler...ada plak main TERR TERRR..
wahaha....

|| NaFiRaa || said...

ohhh..sedapnye~ terliur plak tengok donut coklat tuh..muehehehe

LydSunshine said...

BIg apple pun besh!

Salina@IbuAqil said...

Uishhhhhh!!! Sedapnya donut sis.. Ni feberet si Aqil ni.. ;D

ummi_khalish said...

aduh..inilah donut feveret dil..huhuhu..mampu telan liur je..:-(

Miss Purple Ungu said...

mmm...sedapnya donut
lama dh x mkn sbb memikirkan diet hehehe ;)

Tihara said...

semua cedapp..hahah :)

Papa Mifz said...

nak sikit...lamo tak mkn..huhu
esok kono carik nih...

aNIe said...

Dila...akak sejak makan Big Apple...dah takmo yang lain ...dah rasa Jco...cuma terasa donut dia lembut sgt...hehehe

Dinas Aldi said...

Sapa la yg boleh tahan melihat kegebuan nonat2 tersebut...

Tidaaaaaaaaaaakkkkkkkkk!!!

Ieja said...

tgk je dah nampak sedapnya :)

khairul said...

sedap ni..dh la blom mkn dinner lagi

ieda said...

kalau akak lebih suke big apple .. setakat nie big apple terbaik sbb kalau simpan punn x keras ;)

aReLaN said...

waaaaaaa....sedapnya.lme tak pekena jco.btw,thanks sudi singgah my blog.membalas singgahan n follow sini.salam perkenalan.hehehe

mama aini said...

ehem dah lama mama tak makan donut !!!..hu2x..thanks dela..

IntaNBerliaN said...

perghhh betoi2 menggoda donut tu ni.. hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye..terus teringin nak mkn donut ni.. :)

Puan Kutu said...

dugaan..kenapa asyik tayang makanan jer?sy lapo..haha

ILA HonEyBuNNy said...

sedappnya..

ila nak satu..ehhehe

semua donut ila suka..heheh

whitecappuccino said...

sedapnyer donat tu..memang terliur tengok..

nuyui a.k.a miss YUI said...

jco takde kat ipoh..so,big apple aje jd plhn ht stkt ni.

ct rahani said...

x penah lg mkn kt jco nih.. teringin gak nk try.. huhu..

Mama Gee said...

sesedap big apple ke? x pernah rs yg ni..

MamaEma said...

teringin nak makan sama ni

Rinna said...

Sedapnyaa tgk donut..tuh warna warni plak..nengoknyaa.. :)

Cikpuan rara said...

rara suke big apple.

Juliet_iRa~" said...

wahh donuts..sedap2nyaaa..;p

kat tesco puchong pon ada..tp big apple..heeeee

psss : xpe la kak..kita ikhtiar kan..heee :)..smoga akk dpt baby nt..amin..

Qaseeh Tolia said...

ishh boleh abis ke 6 ketul tu?? saya suka Big Apple

::NureeN:: said...

adusss mcm nk mkn la ni jgk.. mmg x leh tgk donut j-co ni sedap sgt :)

kakyong said...

kakyong kurang gemar sgt donut.. tp kalo dipelawa, tak de lah menolak, makan jugak lah walau sikit.. ;)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -