Monday, December 26, 2011

cuti krismas ke Bangi

Cuti2 Krismas ni tak tahu nak bercerita apa... lagipun ramai yang balik kampung cuti panjang.
Semalam duduk rumah sahaja mengemas apa yang patut, basuh baju, lipat kain yang menggunung,
mop lantai, pastu makeover blog sikit dan macam2 lah....  Lagipun en suami bekerja jadi masak,
makan, tengok tv dan tidur ja kerja aku.
 Sepatutnya hari ni nak gerak ke Seremban rumah kawan en suami makan2 durian tapi disebabkan ada urusan di Bangi terpaksalah cancel lagipun plan nak ke sana tertangguh banyak minggu dah pun.  Alhamdulillah.... dah buat temujanji semalam jadi hari ni pagi2 lagi dah gerak ke sana atas urusan usaha & ikhtiar kami untuk mendapatkan BB. Balik dari Bangi temankan en suami ke tempat kerja sekejap ada urusan yang nak disettlekan dengan kawannya.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






Malam baru keluar makan2 di Mc'D dapatla merasa prosperity burger...hhee.....
dah makan belum? cepat2 la ke Mc'D :)
jemput makan!!





32 comments:

mama aini said...

ehem..mama 2,3 hari ni lemau je..tapoww Mc`D juga..he2x..

Azian Elias said...

errggkkk... kenyang dah..tadi makan macam2..cuti lah katakan..

kakyong said...

blog dah bersalin kulit ker.. rasa hari tu cam lain.. ke kakyong yg tak begitu perasan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Baru makan Big Mac tadi..Yummeh..^^

Acik Erna said...

Assalam dela..hero acik dah sebut proeperity ni..tapi acik belum bawak dia pi McD lagi.

khairul said...

sama2 lah kita mkn angin hehe

♥MAMASYAZA♥ said...

errmmm sedap tu prosperity burger. kena g mcd lah kalo camni

maya amir said...

kiteorg pun tak ke mana cuti krismas ni.. dok umah saje:)

Jendela Hati said...

tingin nak pekena prosperity beger

Cik Nurul said...

selamat hari cuti.. ^^

Tihara said...

tu la..cti pn tk taw nk watpe,,nk blogging pn org semuanya cuti..mau sunyi je blog :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

dah lama tak ke mcd.suka gak sesekali makan burger mcd terutama mc fish.

IntaNBerliaN said...

sy cuti ni g balik kg hubby :-)

Prettywrite said...

Waah meriah nampak mc d tu..:-)

Ibuhani said...

hehehe....dah makan 2 minggu lepas. Delivery lg ke ofis!!!

Miss Purple Ungu said...

lapo plak tgk gambar prosperity burger tu :)

MulutPayau said...

akak dah lama tak ke Mc'D.....best jugak kalau dapt pekena brger kat sana....

Papa Mifz said...

Papa mifz x brp suko prosperity,wife suko la

Juliet_iRa~" said...

BB?byk mksud tu kak..blackberry ke baby?huuu

wahh sedapnyaa..hee..nsb baik dah mkn dah prosperity tu..;p

KizZ said...

Tu burger ada 2 kan?Kiz nak satu boleh?Hihi..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

maszmadi said...

huhu x dpt lagik prosperity burger tu...

Cikpuan rara said...

xnk lah sis.nk dietttt =)

Izan Ishak said...

blm pernah cuba lagi prosperity ni dela... cam best jek!

kayzie said...

Kami bercuti dirumah je..hehe

fieda said...

prosperity burger...???sedap ni..mesti kena gi mkn weekend ni..padahal dah 2 kali mkn dah bln ni..huhuhu..

Koding said...

Jauhnya gi mkn Mek Dee..

Qaseeh Tolia said...

Gambar Baru nampak kat tepi tu..

Sz said...

belummmm makan lagiii...heheee...
InsyaAllah semoga usaha & ikhtiar dela + suami akan membuahkan hasil ye ...

~mak encik|sz~

Mama Gee said...

dapnyee...br makan sekali je prosperty tu....selalu setiap minggu gi makan sampai habis CNY melampau kan...

Juliet_iRa~" said...

yeayy..hee..mudah2an dipermudahkan urusan akk utk dpt baby..:)

akk amik anak angkat yea?xpe kak..mn tau nt mengandung lepas amik bby ni..heee...sll cte2 camtu..heee

ct rahani said...

baru last week mkn prosperity nih.. nk tunggu yg chicken kuar lak.. hiks..

Rinna said...

Nyum2 sedapnyaa MC D tuh.. :)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -