Tuesday, November 15, 2011

Jom Menang Kate Cosmetic Products

Akhinya blog aku sudah pulih semula........ banyak tempat juga aku bertanya namun tak menjadi. Last2 aku terfikir tentang blog kawan aku yang aku buat tahun lepas. Aku pinjam template dia dan masukkan dalam blog aku ni. Nasib baik menjadi... Aku rasa aku ada terdelete something dalam code standart untuk blog. Sebab tu aku pakai template apa2 pun tak menjadi langsung sampai mereng tahap kronik susah nak diubati. Tapi banyak barang jugak yang hilang aku nak kena study balik camna nk buat blog.  Nasib baik tahap kesabaran tu masih ada. Kalau tak memang terfikir nak panggil doktor blog aja.


dapat shoutbox dari Mama Shifa

jadi klik2 lagi.....
mana tau boleh menang 

ads






9 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

pakai template yg biasa dah la
mmg sometime susahkan diri nak setel khen

Jue AbdRahman said...

sebelum tukar template tak save dl ka.. better save dl, klu pape hal jadi ms tukar yg baru bole guna blk yg lama.. hehe

hakak CNN said...

memang bab-bab koding neh kenkadang mencabar minda betul..syer yg belajar koding pon fening gak kenkadang pastu merempan sensorang..hahahaha

now belog dah ok kann..oklah tue,kira berjayalah tuhh..:)

Dalila Hamid said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

betul tu... skali dh hilang... mau nangis jgak la..

Dalila Hamid said...

@Jue AbdRahman

sepatutnya cam tu la... tapi dela ingt dh teror sgt...hhe... jd cm lain lak.. :)

Dalila Hamid said...

@hakak CNN

berjaya dari kena keluarkan duit... hhee... tpi nk faham bhasa2 koding2 ni ambil masa la jugak... hilang cmtu . x senang duduk... :)

diANa hARiS said...

best ker product kate cosmetic ni?

Dalila Hamid said...

@diANa hARiS

x tau la nk cakap... x pernah cuba lagi... :)

mama aini said...

dalila..dah blh senyum skrg ni..semua dah settle..he2x..mama pulak lemau tentang l/top @ computer..

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -