Monday, November 14, 2011

"CONTEST TEKA HARGA BURGER!!!"



Hari ni mood tak berapa nak best.... blog aku tak tahu la..... usik tang mana aku pun dah lupa pastu dah jadi mereng terus dari semalam lagi. Side bar aku hilang semua turun ke bawah. Nak buat kerja pun terganggu memikirkan sama ada nak upah doktor bertauliah atau aku ja yang bedah siasat sampai sihat semula.... hhee



Tapi sebabkan aku di tag aku joint la jugak contest ni sekali. 
 Untuk tidak menghampakan adik Nor Sharul Atikah aku pun joint.
Terima kasih tag kak Dela dik.


ads

harga burger ni......  RM 3.00 hhee..




Untuk syarat penyertaan boleh klik SINI


Aku tag
MummyQistina
Hazwani
Ida



Sekian




12 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thx TAG akak..

Insyaallah..akak memang nak join ni..tapi lum buat N3 lagi. ;)

Good Luck ye.. ^__^

KhaiRin said...

kalu mng kena blanje mkn burger ni

Cik tikah said...

hahaha... kalau menang dpt hadiah. bukan blnja burger ni :P tq dear sebab sudi join eh. syg kamooo :)

♥MAMASYAZA♥ said...

ok aje dila akak tgk template blog dila ni. masa akak kena problem nak adjust column tu, akak try adjust kat adjust width, akak ubah ke width tu ke 1050, baru jadik ok semula

Azren Aida said...

burger ayam biasa..erm..btl kot rm3..:)

MaMa AiNi said...

gud luck dalila..patutlah mlm tadi mama dtg keblog dalila..tak bolih masuk..hu2x..rupa2nya ada skru dia yg hilang..(mereng)

Dalila Hamid said...

Mama Aini

memang dari semalam... skru dia hilang.... hhee..

hazwani said...

Thanks kak sudi tag kita..nty kita join yer contest ni...

Dalila Hamid said...

MamaShaza... dah tukar saizya tapi bila view x keluaq juga side bar kanan tu..... tukar template pu x leh jugak....... hadoi.. bertambah mereng lagi la..... :(

hazwani said...

kita tag akk tau...

pizet said...

akak try tgk dekat satu-satu post...kot2 ada link yang timbul dari blog lain dekat bawah comment..pz jadi gak kat blog..kena dok remove satu2...baru sidebar tu naik atas blk...nnt dah remove timbul blk...adakah itu petanda malware? adeh la

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kak..sorry..lily bahasakan plak diri lily ni akak kat akak..hehe.. ;)

BTW..lily dah join contest ni.. ^_^

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -