Sunday, September 4, 2011

anak buah aku



sangat2 bambam betoi


Meh aku nak interprame sikit anak buah aku sendiri yang baru berusia 4 bulan...
Raya ke 4 adik kedua  aku dari Penang datang beraya di SP. Sebelum kerumah  tok kami di Amanjaya mereka singgah dulu rumah keluarga mertua.
X jadilah aku turun Penang tahun ni. Dah mereka datang rumah.




Ni sorang lagi anak adik aku no 3. Anak buah aku berusia 9 bulan dah pun.... dah boleh duduk. Kejap ja membesar bagai johan. Mereka datang time kami buat open house. 
Harap2 selepas ini turn aku pulak la. InsyaAllah
Aku tension sangat2... tertekan, serabut kepala otak semua sekali.
.
.
.
Adik aku yang bongsu pulak...coming soon!!!
cepat2 la sikit!!




4 comments:

RinsyaRyc said...

alolo.. cumeylnyaa...

http://bulatmata.blogspot.com/

fiqah said...

comelnya mcm mka korea pn ada

CTK said...

cOmeynyerrr....btul kata fiqah..macam muka kOrea....besar nti ensemlah nie :D


http://khayalan27.blogspot.com/

ida khairani said...

bam bam nya semua anak buah ni. mmg membesar bagai juara. selamat hari raya!

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -