Sunday, August 7, 2011

buffet ramadhan - One World Hotel, PJ












Alhamdulilah.... berbuka puasa kami kali ini  di sponser wife kawan kerja en suami di One World Hotel, PJ. Kebetulan tempat kerja wife kawan en suami buat jamuan berbuka jadi kami dijemput sekali. Uih.... rezeki jangan di tolak. Terima Kasih sangat2 kepada mereka berdua!

Sebelum berbuka kami shopping la sikit2 apa yang patut di One Utama pastu dalam pukul 6.30 terus jumpa di hotel untuk berbuka. Makanan di sini memang menarik sangat2!!!!... macam2 menu ada.... Aku dan en suami memang jenis kaki makan jadi boleh dikatakan kesemua jenis menu yang dihidang kami dah try ... hhee..hee... memang melantak x hengat!!  Macam2 menu ada seperti masakan kampung, beriani, western & pasta, sushi, tempura, rusa panggang, kambing, itik, deem sum, young tau foo, ketupat, satay, tau fo fa, ice cream, buah-buahan, rojak, kek dan macam2 la..... memenuhi citarasa kami berdua dan memang buffet ramadhan yang terbaik!! pernah kami cuba.... puas hatilah. Makanan ala buffet kat sini memang banyak pilihan... x rugi mencuba... makan la puas-puas!!. Terasa kenyang sampai ke sahur....  :).



14 comments:

Si Pujangga said...

wah bestnye.. :)

Lieyly ︱ Alia said...

best lah ^^
lapaq tgok makanan tuh..

Wanie said...

berape berape buffet ni? hotel macam mewah je tu..huhu

dela said...

@Wanie

rasa2 dalam RM 98 camtu kot.. x sure la... org blnja la katakan :) tapi mmg puas hati sangat2...

♥MAMASYAZA♥ said...

tak berkesempatan lagi nak berbuka kat luar, tgk le lepas2 ni

aiNa yaZiD said...

woah..! seronok n best meyh. arini banyak ter-open blog yang tonjolkan makanan. =)

= d = said...

best nye mkn kat hotel..
:)

SweetLikeWhat said...

huh bestnye..banyak makanan :)

iedaurora said...

haa berbuka di hotel bestnye, byk pilihan makanan...

cha zainol said...

bestnya! nak pegi jugak lah nanti.

Cahaya Mama said...

wowww,bestnyeeee..

Izzul Amir said...

fuyoo ! terliur beb !
HAHA

Miszyuyu said...

pehhh! syioknya hehhee

izzana said...

alaaa nk jugak.. nmpk sedp.. =-='

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -