Wednesday, August 24, 2011

berbuka puasa d Senandung Malam, Bagan Lalang










Kali ini kami berbuka puasa di Restaurant Senandung Malam, Bagan Lalang. Sebelum balik kampung nak menyambut raya kami berbuka puasa pulak di restaurant ni. Rasa2 dah lama tak makan2 di sini sejak en suami sibuk memanjang. Kali ini lepas balik kerja pastu fon order menu siap2 dan kami terus gerak ke sana. Dalam 1 jam 15 minit jugak la nak ke sana... tambah2 time orang balik kerja ni jalan jam sikit. Sampai2 cari meja boleh buka puasa. Nasib baik kami order menu siap2... Alhamdulillah... dapat jugak merasa ikan bakar kat sini fresh2 lagi...

No comments:

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -