Monday, June 27, 2011

JM Beriani House

nasi beriani



                                     beriani kambing / ayam merah ( best! ) / beriani daging



                                                


Makan malam kami kali ini JM Beriani. Aku kerap jugak ke sini kalau teringin makan nasi beriani. 
En suami suka sangat beriani kambing !! Rasanya pun boleh tahan cuma mahal sikit le.... Kali ini kami dapat masakkan yang masih panas2 lagi. Memang berbaloi makan kat sini..Rasa2 aku kat Selangor ni ada banyak cawangan JM Beriani  cuma aku kerap ke cawangan Giant, Kota Damansara... sebabnya banyak kedai2 dan restaurant2 menarik kat sana... kira macam potensi untuk aku cuci mata & window shopping kat sana pun best! hhhaa..haaa....






4 comments:

taliff said...

Fuh, nasik beriani...enak di makan begitu saja....ehh, apa maksud potensi cuci mata atas tu? keh keh keh

♥MAMASYAZA♥ said...

en. abah pun pantang nampak menu kambing, mesti pilihan dia

adarnadzmie said...

menariknya menu nasi bariani ni... nyum2...

amranaiman said...

JM beriani.. sdapnyer..

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -