Tuesday, May 24, 2011

Seoul Garden Restaurant















Dah gaji kan?..... maka wajib untuk makan yang sedap2 bagi memanjakan hati, perut dan otak yang bekerja keras mencari sesuap nasi...hhee...Kali ini aku mencuba makanan steamboat and grill Seoul Garden, Plaza Pantai. Bagi aku kalau perut benar2 kosong bolehlah makan sepuas-puasnya sebab menu macam2 ada... ala buffet... jadi makan la sampai muntah. Kami ambil sup tomyam. Rasa tomyam ok ajalah.... x da la kick sangat atau kaw kaw macam tomyam kong tu... rasa limau kurang. Sekadar boleh makan la... tapi yang grill tu yang menangkap selera aku tambah2 en suami yang sememangnya sangat cerewet bab2 makan ni... Untuk grill ada ayam, ikan, kambing, lembu n sotong... memang secukup rasa la... untuk dinner harga dalam RM44++ termasuk minuman. Kalau dah jadi member dapat discount 10% x silap kot?? ingat2 lupa la pulak hhee... Macam2 makanan lain pun ada... desert seperti buah-buahan, ice-cream, agar2, rojak dan macam2 la. Sesiapa yang kaki makan tu boleh mencuba restaurant ni. Sebelah TM menara rebung. Plaza Pantai level bawah sekali.

30 comments:

hyazz said...

besss nyer...jem la kat situ..
yum yum...kenyang..baru lepas makan..
akk follow yer..
http://hyazz.blogspot.com/

SHAFIQ HASHIM said...

Sedapnyeeee..
Lapor Plk..Sabor Je La..

wunny said...

penah makan ni kat penang. sedap! :)

redza said...

xpernah mkn kat situ

miss.Addin said...

wee sedapnya ! :)

Cik Amy said...

nyumyyy! :D

ieka.H said...

tmpt yg boleh mkn sepuas puasnye..aa..bestnye.. huhu

Khairil said...

best juga tengok tempat tu...makan mahal tak?...

dela said...

@hyazz
saya pun dah follow...TQ Hyazz

dela said...

@SHAFIQ HASHIM

pergi la mkan...puas hati...TQ

dela said...

@wunny

best kan tmpt ni...:)

dela said...

@redza
try la nnti...:)

dela said...

@miss.Addin
klau sedap wajib try tu..

dela said...

@Cik Amy
:)

dela said...

@ieka.H
ya kan.... puas hati..

dela said...

@Khairil
x silap RM44 termasuk air... utk dinner la.. klau lunch murah sikit...

Nonie said...

sgt2 sukekan steamboat..hehehe

anamizu said...

menyelerakannye!!!! ^___^


*ada info psl al-quran palsu..
jom ke blog cik ana

aisya said...

wah, sedapnye.. =)

dela said...

@Nonie
jemput2..

dela said...

@anamizu

ok..tq

dela said...

@aisya

singgah makan..

cemomoi said...

amboih makan beso ni... ingat kat tun m cakap berenti tengah sedap

Aida Omar said...

sedapnye makanan tu..nyum..nyum..
restoran dia pun mcm best je..hehe

diana said...

tak pernah cuba pun kat tempat ni..
kalau kat penang ni banyak la
restoran steamboat.
banyak yang tak sedap..
heheheh

key-one said...

dapnyerr....wuuwuuu

Cikgu Fikri said...

wah..
fiq suka makan kat seoul garden...
nak2 kalau guna student card..
lg murah..
kalau masa besday, dpt half price kan?
huhhhuh :)

dela said...

@Cikgu Fikri
klau dah jadi member ada dicount 10%-15% camtu la... ingat2 lupa la pulak.... org sebelah bayar...hhee..

MéuzAngelo™ XXIII said...

teringin nk makan kat situ.. tah bila la ade rezeki nk dpt mkn kat situ.. hehe [jom join segmen gulai tempoyak ikan patin. senang giler!]

EPIK said...

sedapnyer...ni yg wat rase laapr datang balik ni :)

Potrait Manusia Menggunakan Jari

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -