Saturday, December 25, 2010

ping pong




Semalam aku menghabiskan masa dengan meneman suamiku main ping pong. Aku tak main pun cuma labtop ku ini ku usung sekali ke sana menemaniku. Bosan la asyik2 buat benda yang sama hari2... jadi aku paksa suamiku main ping pong untuk isi masa lapang. Sepatutnya kami nak pergi tengok wayang tetapi tiket dah sold out. Jadi kami tukar ke plan lain.

No comments:

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -