Tuesday, November 2, 2010

Cocoa Cologent Power Plus - murah dan berkesan untuk aku!!




Aku dah mencuba produk CCPP nak masuk 10 kotak dah pun. Yang pasti kalau minum  CCPP secara berterusan kulit muka kita akan nampak lebih cerah dan rekahan di kaki akan berkurangan.. Kadang2 menyakit lupa menyerang main suka hati ja selang-seli minum. Pernah  jugak 1 hari  tu aku bantai minum sampai 3 paket terus sebab rasa kopi sedap punya pasal. Sepatutnya 1 hari 1 paket sahaja dah memadai.  Lagi satu yang best minum CCPP ni breast dan montot tu rasa lebih anjal sikit hhhee.......  percayalah!!! .Ini testimoni untuk diri aku sendiri la, mungkin kesan untuk pengguna lain takkan sama. Tapi apa2 produk sekalipun kenalah maintain tiap2 bulan baru la nampak kesan hasil yang lebih baik. Aku beli 3 kotak untuk stok sebulan cuma RM50 sahaja sesuai la dengan aku yang baget ciput ni.... :)  Tapi seeloknya time period tak yah la minum ye.....





1 comment:

efa fairuz said...

ye betul, sy setuju! sy pun minum cocoa collagen ni.. mmg montok,firm..semua la.. kulit glowing takyah citer, mmg dari jauh org nampak berseri seri je.. jelita je rase..tiba tiba! :p

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -