Sunday, June 20, 2010

Chop & Steak Kampung Baru, KL




OK..Menu kami malam ini chicken chop, black papper steak dan air honeydew.
Dulu selalu juga la kami datang ke restorant ni waktu sepupu aku yang keja kt HKL tinggal d Bandar Baru Sentul.Setiap kali jumpa dia mesti ke restorant ni. Kebetulan hari ini aku hantar adik naik bas d Bukit Jalil, terus la makan kat kedai ni. Kaunter bayar restorant ni menarik kerana d letakkan dalam kapal yg di buat khas di tengah2 pintu masuk restorant ala2 'the ship'. Menarik la tempat dia. Harga makanan puas hati, murah. Restorant ni selalu ramai orang sampaikan nak cari tempat duduk pun nak kena menunggu dulu. Aku cuma x berpuas hati dengan tahap kebersihan kedai ni sikit... Aku rasa sesiapa yg pernah ke sana pasti tau apa kekurangan restorant ni. Lagi 1 bab makanan yang di hidangkan pun dah x sedap macam dulu lagi. Semuanya serba express.. rasa makanan pun jadi biasa2 aja..sejuk ... x fresh!!steak keras.. sorry 2 say la tuan kedai.. aku bagi 4*/10* shj. Puas hati kerana harga dan decoration kedai yg menarik. Tapi tak puas hati kerana hidangan tidak fresh dan tempat makan yang tidak bersih!!. SORRY!!!

1 comment:

cik nur said...

tapi suka air honeydew dia sedap sbb fresh dari buah
nur pun suka jgak enviroment dia kan :)

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -