Friday, November 21, 2014

JJCM mee udang galah Restaurant bisik-bisik , Sec 7 Shah Alam

mee udang galah RM15


grill cheicken chop.. harga x ingat lak ;(



mee bandung muar biasa RM5/RM6



Teringin sangat nak makan mee berkuah...lepas searching internet terus singgah makan sini. Dah lama nak ke sini tapi selalu tersinggah ke tempat lain.... hhee.. Mee udang galah paling mahal harga rm30 kalau tak silap. Tapi sebab first time sampai kami mencuba yang rm15. Dela makan mee udang dan suami nak makan western lak.. Boleh tahan sedap mee kat sini...jadi terpaksa tambah sepinggan lagi mee sebab makan tak puas mee sikit sangat...hheee
Apapun memang kena selera kami mee udang galah sini.
nanti boleh datang lagi.
:)








13 comments:

Rai OurKizuna said...

perghh.. boleh tahan besar jugak udang galah tu ye..

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

rohaiza yunus said...

Sedapnye mee udang.blogwaklking

jemput ke blog

Tyka Syazawanie said...

Mee Udang galah tu ,sedapnyaaa. Syaza pernah makan tu sekali jak di KK , haiihh ! Teliur nak makan lagi tengok gambar akak

Deanna Morni said...

huuiiihhh...sedapnyeeee.....teringin lak bila tgk mee bandung tuu...mesti sedap tuhh....salam kenal(^_^)

Ainur Ann said...

Sedapnya :P

Najlaa 'Aqilah said...

Salam blogwalking here :)

besarnyaaa udangggg! menarik gilaaa

sincerely,
Najlaa 'Aqilah

athiqi ariff said...

mak ai..besarnya udang..ptt la rm15

Phylo said...

belanja sikit. keliuq la pulak tengok :D

nadia khamis said...

wahhh...sedapnya mee udang galah tu..nnti nak try la bila trn shah alam...

Jemput dtg blog saya yer....
http://exclusivelypumpingmother.blogspot.com/2014/11/hotttt-anda-benar2-sayangkan-mereka.html

Siti Zawiyah Rahmat said...

Hai Dalila...

Teringin plak chicken chop tuu..
mesti sedap..


Jom singgah sini .. http://www.cintavitamin.com

Zierwa Zainal said...

udang..besarnya.. zz palung suka seafood.. :)

namyyul nurulazila said...

sedap ye masakan di bisik2 ni?
saya tak pernah try lg restaurant ni, kalau sedap, next time saya nak cuba makan dibisik2 pula.

selalu saya pergi malaya kopitiam,
pasal saya dah cuba macam2 masakan dia ,
rase semua OK, tak da yang kureng.

follower #2273

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -