Sunday, July 17, 2011

shopping tudung









Minggu ni aku shopping tudung online kat FB. Lama rasanya x shopping online ni... 
bukan apa.... berhantu sikit beli online ni....  duit keluar macam air ja beli barang itu ini guna online ....
bila barang2 sampai  baru sedar banyak jugak barang aku  shopping dengan dok mengklik klik mengadap laptop ni...... menyesal seketika macam membazir beli banyak2 tapi bulan depan buat lagi.... macam ketagih pulak beli barang2 online ni... Kat office kalau currier sampai hantar barang dah tau sapa yang punya.... hhaa... tambah2 nak masuk bulan puasa dan nak raya nanti lagi la ketagih aku dok mengadap laptop ni.... kadang2 naik berpinau mata2 tengok tudung2, baju2, produk kecantikkan macam2 ada.....  selagi x beli hati ni dok meronta2 bila nak beli2.... tidur pun susah... kerja pun x boleh nak concentrate .... .hhaaiii mau aku x kata berhantu!!!... semuanya cantik2 belaka...  tang harga dah tentu kita nak cari harga yang murah!!.. Cuma aku terperasan tudung2 ni sama ja yang di jual kat jalan TAR tapi harga aaadduuuyyaiiii.... ada yang jual murah... dan ada yang letak harga mahal!.... macam selendang polkadot tu aku pernah nampak kat jalan TAR cuma RM10 ja.... tapi kat online ni ada yang jual sampai RM25.... beza gila tu... untung berberganda2. Nak kata jahit sendiri x mungkin la selendang kedut2 camtu diorang jahit melainkan tudung mungkin mereka ada tailor sendiri. Tapi nasib baik aku beli shawl polcadot tu  cuma RM12 sahaja.... inner neck denim aku beli online dan inner neck syiria aku beli kat pasar karat stadium Shah Alam sahaja....   ok!! cukup2...no more shopping lagi....
tunggu gaji pulak la jawabnya...!!!
tapi rasa2 minggu depan ada lagi 1 currier nak datang!
:)



testing2!!! oo memag bulat muka aku ni!!




2 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

kalo shopping tudung online, mmg lupa dunia. akak slalu shopping online kat alya sarah aje. tudungnye selesa di pakai

dela said...

@♥MAMASYAZA♥
betul.... dah berloggok sampai baru nk nyesal...hha...

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -