Thursday, June 2, 2011

Snow Walk, i-City, Shah Alam







Kebetulan kawan lamaku Azean bercuti ke rumah. Aku dan en.suami bawa jalan2 ke I-City, Shah Alam.
Kali ini kami singgah ke Snow Walk, I-City. Tiket untuk dewasa RM25. Tapi jika ada resit parking akan diberi discount sebanyak RM10. Baju sejuk akan diberi percuma cuma kasut, sarung tangan, sarung kepala dan aksesori lain ada dijual dan boleh disewa lain2 harga. Kami masuk pun sekejap sahaja coz bawa baby sekali... nanti deman pulak........
Sebenarnya aku pun baru tahu kat I-City ni ada snow walk. Ketinggallan zaman tul aku ni... Itu pun kawan aku Azean yang beriya2 nak masuk situ.. kalau x aku pun x tau kewujudan snow walk ni...hhaa.... aku ingat I-City  ada lampu warna-warni ja......haa...haa..

1 comment:

ida said...

dkt tp x pergi2 lg ict ni...mcm2 ada...

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -