Monday, April 18, 2011

mari bersenam







Hari ni en hubby aku main gym kat true fitness, Kota Damansara. Teringin jugak aku main2 kat gym ni nk kuruskan badan aku yang semakin debab ni. Kesan ubat yang aku ambik membuatkan aku cepat betul membesar bagai giant!!!.... x pa la... lagipun atas nasihat doktor aku pun x leh nak buat benda2 berat sangat... ikutkan hati kat gym ni mcam2 benda aku teringin nak main... tapi nk buat camna..... bagi peluang kat en hubbyku saja la yang bergym konon2 nk fit badan....tapi tgok sama ja...klaulah wujud gym yg boleh tambah ketinggian.... hhee.. bolehlah cik abg aku ni tinggi sikit......... hhmmm senang sikit aku nak pkai kasut high heel...hhaaa.... tinggi tara boleh... besaq boleh..boleh...!!!

No comments:

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -