Wednesday, March 16, 2011

SOFTGEL CAPSULE VCO ( VIRGIN COCONUT OIL )



Sekarang dah sebulan aku mencuba produk SOFTGEL CAPSULE VCO ( VIRGIN COCONUT OIL ) 
ni. Yang paling best jerawat di muka makin kecut malam2 sapu dimuka untuk kecutkan jerawat. Badan aku ni selalu sangat letih2.... tapi dah makan VCO ni nak bangun awal pagi pun  senang dan rasa segar la sikit... Kalau tak bunyi loceng jam tu aku akan off kejap sambung tidur sekittt lagi... letih la..  Tang kurus tu tak ada la kot.... tang lancar pelawasan tu belum lagi..... Aku pun baru mencuba produk ni. Mungkin maintain produk ni lama2 sikit baru nak nampak kesannya....  Lagipun harganya pun murah dan boleh makan setiap hari termasuk hari period. Kira macam stok untuk sebulan la.... en suami pun tumpang makan sekali...








No comments:

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -