Friday, January 21, 2011

shopping Collogent dan vitamin untuk kesihatan




Hari ini aku ke Guardian beli NH Colla Collagent. Aku ada baca dalam internet tentang cologent ni sesuai untuk kulit kerana kandungan 5000mg collagent. Aku beli dengan harga RM167 dapat 12 botol + 4 botol percuma stock untuk sebulan. Aku tambahkan lagi Vitamin C dgn Multivitamin brand Kordels'. Aku dah nak kena start menjaga kesihatan dan kulit... ya la... umur dah mencecah 30an ni macam2 nak kena prepare untuk kesihatan di masa hadapan. Kalau tak start dari sekarang bila lagi... Aku nak try dulu sebulan vitamin2 yang aku beli ni menampakkan hasil x. Kalau ok bolehlah teruskan maintain saja....




No comments:

-- > Klik iklan di bawah untuk keterangan lanjut < - -